Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Młoda kapustka"
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 124
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 257
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2433
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 416
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 278
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 124
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 257
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2433
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 416
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 278
Składniki
Kapustę poszatkuj. Wrzuć do garnka, zalej wodą. Dodaj pokrojoną w plasterki marchew.
Dopraw solą i pieprzem, dołóż ziele angielskie i liść laurowy. Włóż pokrojone mięso. Gotuj tak długo, aż kapusta będzie całkiem miękka.
Na rozgrzanej patelni usmaż pokrojony boczek, plasterki kiełbasy i posiekaną cebulę. Wrzuć do garnka z kapustą. Gotuj całość ok. 10 min.
Wszystko wymieszaj. Dodaj drobno posiekany pęczek koperku.
<strong>Przepis nadesłała: Marta Sztabińska</strong>Źródło: Kurier TV