Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 224
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 224
Składniki
Cebulę pokroić i delikatnie zeszklić. Dodać poszatkowana kapustę, zalać wodą z kostką rosołową i zagotować. Można dodać pokrojone pomidory obrane ze skórki. Dodać kminek i ocet oraz śmietanę z mąką jeśli trzeba zagęścić. Posypać obficie koperkiem.