Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak gotowała moja babcia, moja mama a teraz ja. Prawdziwy smak młodej kapusty w towarzystwie aromatycznego kopru :D Zapraszam :D
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 16
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 16
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 84
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 250
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 16
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 16
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 84
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 250
Składniki
Kapustę umyłam i poszatkowałam.
Sparzyłam chwilkę w gotującej się wodzie.
Kiełbasę i cebulę pokroiłam w kosteczkę i podsmażyłam na odrobinie stopionej słoninki.
Sparzoną kapustę przełożyłam do garnka z podsmażoną kiełbaską i podlałam odrobiną wody. Dodałam liść i ziele angielskie. Odrobinę posoliłam.
Pod koniec gotowania dodałam koncentrat pomidorowy ok. 1 łyżki. Zrobiłam zasmażkę ze stopionej słoninki i mąki. Gotującą się kapustę zdjęłam z ognia i dodałam zasmażkę.
Przyprawiłam solą, pieprzem i na koniec dodałam dużą garść kopru.
Smacznego!