Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej Babci z Bieszczad.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 429
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1252
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 54
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 429
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1252
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 54
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować, zalać wrzątkiem i ugotować do miękkości w niewielkiej ilości wody z dodatkiem soli i kminku. W oddzielnym garnku ugotować bób, częściowo go rozgnieść i połączyć z kapustą. Cebulę obrać, posiekać i podsmażyć na maśle, po czym dodać do kapusty, przyprawić do smaku i zaciągnąć śmietaną. Gotować przez kilka minut, podawać z ziemniakami.