Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Miszmasz z kiełbasą i fasolą"
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 133
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 133
Składniki
Białą fasolę mocz przez 12 godzin w zimnej wodzie. Odlej wodę, wlej świeżą i gotuj fasolę, aż będzie miękka. Cebulę i czosnek obierz, pokrój w kostkę. Boczek pokrój w plasterki.
Mięso wieprzowe umyj i pokrój w kostkę. W dużym garnku rozgrzej tłuszcz. Wrzuć boczek, cebulę i mięso. Podsmaż. Zalej bulionem i dopraw.
Duś, aż mięso będzie miękkie. Dodaj białą fasolę, osączoną zieloną fasolę oraz pokrojone na plasterki parówki. Wymieszaj. Duś jeszcze 10-15 minut. Podawaj z pieczywem.Źródło: Takie jest życie