Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na soczyste kotlety z dodatkiem serka i warzyw.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 231
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 527
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 231
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 527
Składniki
1. Fileta kroimy w drobną kostkę.
2. Pieczarki również kroimy drobno i dodajemy do mięsa.
3. Cebulę obieramy i siekamy, przekładamy do miski.
4. Następnie kroimy paprykę., dodajemy do mięsa.
5. Wbijamy dwa jajka.
6. Doprawiamy pieprzem, majerankiem, solą oraz papryką.
7. Dodajemy serek.
8. Wsypujemy mąki.
9. Dokładnie mieszamy.
10. Robimy rękoma kotlety i obtaczamy w bułce tartej.
11. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
12. Kotleciki gotowe. 13. Smacznego.