Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 252
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 373
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 113
Przepis dnia
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 2183
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 252
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 373
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 113
Przepis dnia
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 2183
Składniki
Rybę rozmrozić, umyć i osuszyć. Skropić cytryną i posypać ziołami prowansalskimi, pieprzem cytrynowym i solą. Odstawić do lodówki na 15 min. Cebulkę obrać i pokroić w drobną kostkę. Zeszklić na oleju rzepakowym. Dodać startą na tarce do warzyw marchewkę i starte łodygi selera. Dusić kilka minut. Przełożyć do żaroodpornego naczynia. Następnie ułożyć poporcjowaną rybę. Na rybie ułożyć obrane ze skórki i pokrojone w grube plastry pomidory. Dodać kulki sera mozzarella. Wszystko posypać bazylią i solą. Zapiekać ok 30 min - 180 stopni. Przed podanie posypać natką pietruszki. Smacznego.