Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Miruna w marchewkowej panierce"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Składniki
Filety z miruny umyj, osusz. Oprósz z obydwu stron solą i pieprzem. Jajko roztrzep z mlekiem i chili. Marchewkę oczyść, zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Wymieszaj z bułką tartą.
Każdy kawałek ryby dwukrotnie panieruj w jajkach i marchewce. Olej rozgrzej na patelni, usmaż ryby na złoty kolor z obydwu stron. Osącz z tłuszczu.Źródło: Chwila dla Ciebie