Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Miodowe żeberka"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5294
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 106
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5294
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 106
Składniki
Wymieszaj marynaty. Włóż pokrojone żeberka, odstaw na 1,5 godz. w chłodne miejsce. Wyjmij z marynaty. Obsmaż na oleju.
Dodaj pokrojoną cebulę, podlej niewielką ilością wody. Duś do miękkości. Włóż pokrojone warzywa i duś żeberka jeszcze 30 min.
Przepis przysłała Justyna Radzbanek z Łodzi</strong>Źródło: Takie jest życie