Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy wspominałam że mam słabość do ryb ? Dzisiaj mintaj aromatyczny , lekko słodkawy przełamany kwasowością limonki.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 217
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34575
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 177
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 217
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34575
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 177
Składniki
Filety opłucz i osusz. Skrop sokiem z 1 limonki, dopraw solą, pieprzem i czosnkiem. Naczynie do zapiekania posmaruj masłem, ułóż filety rybne. Na każdym filecie rozłóż plasterki figi i posyp je cukrem. Następnie dodaj gorczycę i spryskaj wszystko olejem. Zapiekaj przez około 20 minut w 180 C. Pod koniec można jeszcze skropić sokiem z limonki.