Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podawać na ciepło z ryżem ugotowanym na sypko, sałatą i pomidorami. Przedtem skropić sokiem z cytryny. Smacznego! :)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10441
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 258
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10441
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 258
Składniki
Filety podzielić na małe kawałki, skropić sokiem z cytryny, oprószyć "Jarzynką".
Biały ser zemleć, wymieszać ze śmietaną, pieprzem i natką. Każdy płat ryby posmarować farszem, spiąć wykałaczką.
Formę posmarować masłem, ułożyć na niej roladki. Wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiekać około 20 minut.