Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna rybka o piernikowej nucie....
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 159
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 207
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 406
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 159
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 207
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 406
Składniki
Na patelnię wlewamy sok pomidorowy dodajemy pokrojony fenku oraz czosnek, chwilkę dusimy na wolnym ogniu. Pieprz kolorowy, ziele angielskie, liście laurowe oraz kmin rzymski ucieramy w moździerzu. Utartą mieszankę dodajemy na patelnię wraz z innymi przyprawami. Sosu worcestershire dodajemy około łyżeczki a tabasco kilka kropli <zależy czy lubimy bardzo ostre potrawy>. Wszystko musi się chwilkę poddusić. Następnie dodajemy rozmrożoną rybę < możemy użyć również innej ryby, lub świeżej>. Polewamy sosem rybę, siekamy pietruszkę i dodajemy na patelnię. Gotujemy bez przykrycia do chwili aż sos zredukuje się do minimum. <Rybę należy obrócić na następną stronę po jakiś 10 minutach i polać ją sosem>. Gotową rybę podajemy najlepiej z makaronem chińskim z dodatkiem pieczarek.