Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Minipizze z mięsem"
Szparagi to jedne z popularniejszych, a jednocześnie smacznych warzyw sezonow...
Odsłon: 609
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 10120
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20567
Szparagi to jedne z popularniejszych, a jednocześnie smacznych warzyw sezonow...
Odsłon: 609
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 10120
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20567
Składniki
Na rozgrzanym oleju zeszklij posiekaną cebulę, dodaj mięso, przypraw solą, pieprzem i suszonym oregano. Smaż 15 minut, dodaj ketchup wymieszaj. Ciasto rozwiń, delikatnie rozwałkuj, przekrój w poprzek, dzieląc na trzy części.
Na płaty ciasta kładź farsz, posyp startym serem, zwiń w rulon, pokrój w plastry. Ślimaczki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, piecz w 220°C przez 15 minut. Dekoruj świeżym oregano.Źródło: Dobry Tydzień