Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Minestrone"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 114
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 42
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 114
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 42
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Składniki
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Kozioł z Krakowa</strong>
Warzywa oczyść, drobno pokrój. Olej rozgrzej w rondlu, zeszklij cebulę z czosnkiem. Dodaj ziemniaki, pietruszkę, seler i marchewki, podduś. Dodaj resztę warzyw i przyprawy, wlej bulion, ugotuj.
Dodaj pomidory z zalewą i fasolę bez zalewy, przypraw, zagotuj. Makaron ugotuj wg instrukcji. Dodaj do zupy, posyp posiekaną natką.
czas przygotowania 40 min, ilość porcji 6, cena za porcję 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie