Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam tak przygotowane mięsko:)
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 2255
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 241
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 2255
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 241
Składniki
Mięso pociąć na większe części,dać do garnka. Dodać wszystkie przyprawy jak pasty paprykowe,czosnek przeciśnięty przez praskę,suszone pomidory z bazylią,pieprz i wymieszać. Zostawić na 2 godz.po tym czasie podlać wodą i dusić do miękkości mięsa. Kiedy mięso jest już miękkie robimy sos,mąkę roztrzepać z odrobiną zimnej wodu oraz dodać śmietanę. Wlać do sosu ,doprawić do smaku. Smacznego życzę!