Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mięsna lazania z krakersami"
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 543
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 19
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 423
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 543
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 19
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 423
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Składniki
Mięso i posiekane cebule podsmaż na oleju. Wsyp kukurydzę, przypraw. Pieczarki pokrój, podduś na oleju. W formie ułóż warstwami: krakersy, pół mięsa, pieczarki, 1/3 startego sera, krakersy, plasterki pomidorów, 1/3 sera, krakersy, resztę mięsa i sera, krakersy. Piecz 30 min w 160°C.
<strong>Czas przygotowania 60 min. Ilość porcji 6. Cena za porcję 2,30 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie