Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czasami chce się zwykłego mielonego
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 95
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 46
Polecam.
Odsłon: 58
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 95
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 46
Polecam.
Odsłon: 58
Składniki
1. czerstwą bułkę namoczyć w wodzie
2, mięso, namoczoną bułkę, jako, startą na tarce 1 cebulę, sól i pieprz wymieszać na jednolitą masę
3. formować kotlety, obtaczać w tartej bułce i smażyć na rozgrzanym oleju
4. pieczarki pokroić na kawałki
5. cebulę pokroić w kostkę
6. na patelni rozgrzać margarynę i dodać pieczarki - dusić, aż woda odparuje
7. na drugiej patelni zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę
8. zeszkloną cebulę dodać do uduszonych pieczarek, doprawić sobą i słodką papryką