Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Mielone z serem i pieczarkami"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 41
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 237
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5397
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 41
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 237
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5397
Składniki
Łopatkę myję, osuszam, mielę dwukrotnie w maszynce do mielenia mięsa.Obrane pieczarki oraz cebule ścieram na tarce o dużych oczkach.
Do mięsa dodaję starte , jajko, odciśniętą kajzerkę, musztardę, śmietanę, bułkę tartą oraz przyprawy.Wyrabiam masę mięsną (najlepiej rękami).
Ser kroję w kostkę. Na patelni rozgrzewam olej. Dłonią nabieram porcję mięsa, na środek kładę kostkę sera, sklejam kotlety. Smażę na rumiany kolor z każdej strony.
60 min, porcja 340 kcal, przepis na 6 porcji.Źródło: Kobieta i życie