Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 43
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 47
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 43
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 43
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 47
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 43
Składniki
Kajzerkę namocz, odciśnij. Mięso przełóż do miseczki. Cebulę oraz czosnek obierz, posiekaj, 1/2 rozdrobnionych warzyw zeszklij na łyżce oleju. Dodaj do mięsnej masy. Wbij jajko. Dołóż odciśniętą bułeczkę. Przypraw solą i pieprzem. Wyrób.
Papryki oczyść z pestek, pokrój w kosteczkę. Podsmaż je z resztą cebuli i czosnku na łyżce oleju. Z mięsnej masy uformuj placuszki. Na każdym połóż porcję papryki. Uformuj kotlety. Obtocz je w tartej bułce. Smaż na oleju ok. 10 minut.Źródło: Tina