Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mielone z boczkiem"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 972
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 972
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20985
Składniki
Kajzerkę namocz w mleku, odciśnij, dodaj do mięsa. Wbij jajko, wsyp przyprawę, trochę soli, pieprzu i wyrób masę.
Farsz: boczek, obraną marchewkę, papryki, cukinię pokrój w kostkę. Cebulę i natkę posiekaj. Wymieszaj , podsmaż na oleju.
Z mięsa uformuj placuszki, nadziej farszem, sklej. Grilluj 20 minut na folii.
Porcje 8. 40 min. Cena 1,10 zł. Kalorie 350 kcal.
<strong>Przepis przysłał Artur Piekut z Nowej Wsi</strong>Źródło: Bella Relaks