Mielone nadziewane pieczarkami

Mielone nadziewane pieczarkami
> 3-4 os.
> 60 min
łatwe
tanie
avatar Autor: agajolaw
zwykłe mielone ale inaczej

Składniki

  • 1,5 kg mięsa mielonego
  • 80 dag pieczarek
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 cebula
  • Bułka tarta
  • jajko
  • przyprawy
  • olej

Przygotowanie

  1. Pieczarki obieramy i smażymy na patelni,następnie dajemy do wystygnięcia. Mięso mielone doprawiamy startą cebulą , czosnkiem,przyprawami ze szczyptą bułki tartej i jajkiem. Robimy placuszek z mielonego nakładamy do środka pieczarki i kulamy w bułce tartej i na patelnie .

Składniki
  • 1,5 kg mięsa mielonego
  • 80 dag pieczarek
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 cebula
  • Bułka tarta
  • jajko
  • przyprawy
  • olej
Składniki