Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone nadziane jabłkiem i kiszonym ogórkiem to świetna propozycja na zimowy obiad.
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 127
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 305
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 347
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13147
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 78
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 127
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 305
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 347
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13147
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 78
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy wszystkie składniki i dokładnie mieszamy. Jabłko obieramy i kroimy w paseczki. Ogórki również kroimy w paseczki. Z miesa mielonego formujemy podłużne placki, układamy po paseczku jabłka i ogórka i zlepiamy brzegi, formując owalny kształt. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju z każdej strony na złoty kolor. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)