Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone o niespotykanym smaku
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Namoczyć bułkę w mleku, odcisnąć, rozdrobnić, dodać do mięsa wraz z solą, pieprzem i zieleniną Bardzo dokładnie wyrobić. Dodać ser, jeszcze raz wyrobić. Rozgrzać na patelni olej i kłaść uformowane wilgotnymi dłońmi kotlety, obtoczone w tartej bułce. Smażyć na rumiano z obu stron. Pod koniec smażenia na kilka minut przykryć patelnię, aby kotlety dosmażyły się w środku.