Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam zamrożoną już usmażoną kiszoną kaputę,za mało do pierożków,ale do mielonych kiełbasek akurat. Danie wyszło pyszne,aromatyczne i chrupiące.:)
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 237
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 24
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 69
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 237
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 24
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 69
Składniki
Mięsa zmielić,dodać odmrożoną kapustę,bułkę tartą,jajka,pieprz i sol do smaku. Masę dokładnie wyrobić. Formować podłużne kiełbaski i obtaczać w bułce tartej.
Kłaść na rozgrzany tłuszcz i usmażyć z dwóch stron.Odsączyć nadmiar tłuszczu na ręczniku papierowym.
Smacznego życzę!