Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 146
Składniki
Do miski dodać mięso mielone na grubym sitku oraz resztę składników
I dokładnie wymieszać ręką do połączenia się składników.
Następnie na patelnię wlać olej aby zakryło dno patelni, formować kotlety
i smażyć z obu stron na rumiano.
Do garnka wlać wodę z opisu oraz jarzynkę
I układać usmażone kotlety, dodać łyżkę oleju ze smażenia kotletów.
Dusić przez 10 minut przewracając kotlety energicznym ruchem w garnku do góry podrzucając.
Podałam z ziemniakami oraz sosem z kotletów i buraczki z cebulą.