Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mielona karkówka z warzywami"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Mięso wymieszaj ze śmietaną. Dopraw solą i pieprzem. Boczek i szyn kę pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj, a pieczarki pokrój w plasterki.
Na patelni rozgrzej masło. Podsmaż cebulę, boczek i szynkę. Dodaj warzywa i pieczarki. Dopraw i podsmaż.
Masę mięsną rozsmaruj na kawałku pergaminu. Wyłóż przygotowane nadzienie i zwiń. Piecz 50 minut w temp. 180° C.Źródło: Na żywo