Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos jest bardzo aromatyczny. Jest potwierdzeniem mojej tezy: bez przypraw ani rusz. Wyjdź poza polski kanon: sól-pieprz-ocet-laur :)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 42
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 45
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 42
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 45
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 41
Składniki
Wszystkich przypraw dodaję na oko :) Sos powinien być pachnący (goździki wyczuwalne), ostrawy (cebula, czosnek, pieprz). Wrzucić do rondla: pomidory, cebulę i czosnek pokrojone drobno, pokruszone goździki, tymianek, rozmaryn. Poddusić przez ok. 15 minut, dodać kukurydzę i fasolę, zamieszać i dusić jeszcze 5 minut. Gotowe - pyszne!