Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso staje się kruche i dobrze doprawione.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 39
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 39
Składniki
Bardzo łatwo i szybo można zrobić swietną marynate np; do udek lub podudzi. By mięso nabrało smaku należy zamarynować je najlepiej dzień wcześniej i schować do lodówki.
Do przygotowania marynaty wystarczy pół szklanki oleju (wg uznania i gustu), do którego to dodajemy około 4 ząbki przecisniętego czosnku , łyżke wegety i mielonej czerwonej papryki (przyprawy z umiarem) .Wszystko razem mieszamy i wlewamy do miski z udkami -mieszamy. Na miske nakładamy jednorazówke lub folie aluminiową i wkładamy do lodówki.Od czasu do czasu można przemieszać. Podane składniki są na około 4 udka.