Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny sposób na sprawienie przyjemności każdemu miłośnikowi owoców morza. Małże, dzięki panierce nabierają nowego, wykwintnego smaku.
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 319
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 281
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 319
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 281
Składniki
Małże rozmrozić, osączyć. Jajka roztrzepać, doprawić pieprzem i lekko solą. Małże panierować w mące, jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Małże podawać z sosami i cząstkami cytryny.