Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, którego przepis podałam jest bardzo szybkie do zrobienie. Również mało pieniędzy wydamy na jego urządzenie.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 316
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 24
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 163
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 316
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 24
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Składniki
Na początku pokrój składniki: cebulę w płatki, paprykę w duże kostki, marchew i pomidora w kostkę, parówki w płatki. Każdy składnik wrzuć do oddzielnej miseczki. Wstawić wodę do czajnika, a makaron z zupek wsypać do miski.
Gdy już woda się zagotuje, zalej nią makaron. Po zalaniu makaronu wodą rozgrzej patelnię, wlej na nią 4 łyżki oleju i daj pół łyżki masła. Gdy już masło się roztopi wrzuć na patelnię płatki cebuli, pokrojąną w kostkę marchew, pomidora i paprykę,parówki. Po tym wsyp makaron. Na makaron, warzywa i parówki wlej ketchup ok. 4 łyżki i posyp solą.