Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe, syte i niecodzienne na co dzień.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 67
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 62
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 67
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 62
Składniki
Ugotuj makaron. W rondelku rozpuść masło, dodaj łyżkę mąki i rozprowadź. Dodaj mleko. Dodaj trochę utartego sera. (Trudno powiedzieć ile: około 2 łyżki). Musisz uważać, żeby ogień nie był zbyt duży, żeby się za bardzo nie zgrzało i nie zgęstniało.
Makaron wyłóż na rozgrzany olej. Dodaj groszek. Wymieszaj z sosem. Wyłóż na talerze, dodaj tuńczyka. Można posypać pietruszką.