Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne na gorąco ale zimne też smaczne, można zrobić z pieczarkami, ja miałam akurat 4 grzyby leśne, które pomieszałam z pieczarkami, z tej proporcji wyszło 9 szt, ja nie dawałam dużo przypraw, żeby nie zabić smaku grzybów ale to, oczywiście, kwestia indywidualna, można doprawić wg własnego gustu
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 404
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 546
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1436
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 136
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 404
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 546
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1436
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 136
Składniki
1. makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, 2. cebulę posiekać, poddusić na oleju, dodać posiekane w kostkę grzyby, dusić do odparowania wody, doprawić solą i pieprzem, 3. jajka wybić do miski, dodać śmietanę i tarty ser, wymieszać, dodać grzyby, doprawić do smaku, 4. przy pomocy widelca ułożyć makaron w formie do muffin, do każdej porcji wlać 2 łyżki masy, 5. wstawić do zimnego piekarnika, piec ok 25 min w 180 st, smacznego