Makaron ze szpinakiem i pieczarkami

Makaron ze szpinakiem i pieczarkami
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
avatar Autor: asia67
szybki obiad

Składniki

  • makaron 1/2 opak
  • pieczarki ok 40 dag
  • szpinak mrożony 1/2 opak
  • cebula 1 średnia
  • czosnek 1 ząbek
  • olej
  • śmietana kwaśna
  • serek śmietankowy
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. 1. cebulę i czosnek posiekać, podsmażyć na rozgrzanym oleju, dodać pokrojone w plastry pieczarki, dusić chwilkę, dodać szpinak, posolić, dusić do miękkości, dodać serek i śmietanę, doprawić solą i pieprzem,
    2. makaron ugotować, wymieszać z sosem



    smacznego

Komentarze do przepisu (4)

danielek 18 stycznia 2019
Fajne.Zapiszę i zrobię.Podziękował ;)
asia67 18 stycznia 2019
dziękuję :)
GREGORHSPEED 19 stycznia 2019
MMM <3 Pycha <3
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • makaron 1/2 opak
  • pieczarki ok 40 dag
  • szpinak mrożony 1/2 opak
  • cebula 1 średnia
  • czosnek 1 ząbek
  • olej
  • śmietana kwaśna
  • serek śmietankowy
  • sól, pieprz
Składniki