Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron ze szpinakiem, to zestawienie chyba zna każdy, ale ile ludzi tyle przepisów na Smakerze ;)
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 218
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 218
Składniki
Szpinak rozgrzać na patelni, dodać rozdrobniony ser feta oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Wymieszać i doprawić do smaku. Makaron ugotować, przecedzić i polączyć z wcześniej przygotowanym szpinakiem. Wymieszać i ponownie doprawić do smaku. Podawać na gorąco posypany parmezanem.