Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciągle w biegu, gdy trzeba zjeść coś na szybko wolę sam zrobić danie w 15 minut niż zajadać się benzoesanem, azotanem i innymi cudami z gotowych dań...
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Makaron ugotowałem zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Cebulę posiekałem i podsmażyłem na patelni, wrzuciłem do niej pokrojoną kiełbasę i chwilę smażyłem razem. Następnie dodałem ugotowany makaron tylko na chwilę by odzyskać cały smak z patelni.
Po wyłożeniu na talerz posypałem rozdrobnionym twarogiem. Podałem z marynowanymi grzybkami i zieloną herbatą. Całość poniżej 15 minut.