Makaron z tuńczykiem (na zimno)

Makaron z tuńczykiem (na zimno)
> 5-6 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: glodo_morki
Szybka, smaczna i niedroga potrawa

Składniki

  • makaron (najlepiej kokardki), pół opakowania
  • tuńczyk w oleju, 1 puszka
  • majonez (najlepiej Kielecki), pół małego słoiczka
  • kukurydza, 3/4 puszki

Przygotowanie

  1. Ugotować makaron, dodać tuńczyka, kukurydzę i majonez- wymieszać. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Można również urozmaicić sałatkę ogórkiem kiszonym. Podawać na zimno.

Komentarze do przepisu (2)

AGNIECHAK27 26 marca 2008
ZAWSZE SIE JAKAŚ WSZA ZNAJDZIE CO JEJ COŚ NIE PASUJE... PRZEPISIK COOL
agulam22 06 maja 2008
hm widze ze ktos zamiast danie oceniac to interpunkcje autorow ocenia:)
hihihi a danie swietne -jestem milosniczka... Czytaj całość »
hm widze ze ktos zamiast danie oceniac to interpunkcje autorow ocenia:)
hihihi a danie swietne -jestem milosniczka tunczyka
wrzucie jakies nowe danie:))))-pozdrawiam
Składniki
  • makaron (najlepiej kokardki), pół opakowania
  • tuńczyk w oleju, 1 puszka
  • majonez (najlepiej Kielecki), pół małego słoiczka
  • kukurydza, 3/4 puszki
Składniki