Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 122
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 122
Składniki
Wstawiamy wodę na makaron i w międzyczasie gotujemy. Rodzaj makaronu jest w sumie nie istotny, ja chciałam zrobić coś a''la spaghetti dlatego wybrałam makaron do spaghetti.
Cebulę siekamy drobno i wrzucamy na patelnię, szklimy. Pomidorki myjemy i przekrajmy na pół, dorzucamy do cebuli. Gdy pomidorki zmiękną dorzucamy tuńczyka i zagotowujemy. Następnie dodajemy śmietanę, sól i pieprz do smaku i ponownie gotujemy.