Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie danie na piątkowy obiad.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 86
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3320
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 86
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3320
Składniki
Makaron ugotować, odcedzić. Cebulę i czosnek posiekać, podsmażyć na oleju, tuńczyka odsączyć z zalewy, rozdrobnić widelcem, dodać do cebuli, przesmażyć, doprawić solą i pieprzem, posypać natką, dodać makaron, podgrzać i gotowe. Smacznego!