Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syte i smaczne danie na obiad.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować al. dente z dodatkiem soli, pod koniec gotowania wsypać zielony groszek i dogotować. Makaron z groszkiem zahartować, dobrze odcedzić. Ser pokroić w kostkę, wymieszać w rondelku z topionym serkiem, masłem, śmietaną i szczyptą pieprzu. Podgrzewać bardzo powoli, stale mieszając do zgęstnienia sosu. Makaron wyłożyć na talerze, polać przygotowanym sosem, posypać startym parmezanem, ozdobić ziołami i podawać.