Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie u mnie w rodzinie było od dziecka, smakowało nam, i obecnie też smakuje to mojej rodzinie, myślałam, że jest on dość znany ale w rozmowie w ostatnim czasie z koleżankami okazuje się, że nie jest znane, tzn inaczej u każdej z nich jest robione albo bez sera albo bez śmietany i tak dalej, dlatego postanowiłam, że umieszczę jednak ten przepis, bo myślę, że warto :)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 798
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 798
Składniki
Świerzy ugotowany jeszcze gorący makaron dać na talerz zetrzeć ser biały, na to dać śmietanę, cukier, posypać cynamonem i gotowe.
Składniki są na 2 porcje, oczywiście można dać więcej lub mniej sera , śmietany czy cukru wg własnych upodobań.
Smacznego!