Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna porcja posiada 442 kcal, w tym 27g białka, 10g tłuszczy i 61g węglowodanów.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 17
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 17
Składniki
Pokrój cukinię na plastry, cebulę w kostkę. Rozgrzej 5g oliwy z oliwek na patelni i podsmaż cebule oraz cukinię przez 5-8 minut. Umieść podsmażoną cukinię i cebulę, 60g startego sera, bazylię oraz posiekany czosnek w blenderze. Dodaj oliwę z oliwek, sól oraz pieprz. Całość zmiksuj do uzyskania jednolitej konsystencji.
Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ugotowany i odcedzony makaron dodaj na patelnie. Następnie nałóż pesto i całość dokładnie wymieszaj. Posyp całość resztą startego sera oraz posiekaną pietruszką. Smacznego!