Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całość ma 493 kcal (38 g białka / 20 g tłuszczu / 40 g węglowodanów)
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 888
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5171
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 888
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5171
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Składniki
Pokrój pierś z kurczaka na kawałki, dopraw przyprawą do kurczaka i podsmaż na oliwie. W międzyczasie pokrój pomidorki na ćwiartki oraz ugotuj makaron al dente. Zetrzyj parmezan na tarce. Wyłóż do miski ugotowany makaron, umyty szpinak oraz pokrojone pomidorki. Dopraw solą i pieprzem. Dodaj również usmażonego kurczaka. Dodaj do środka pesto i całość dokładnie wymieszaj. Posyp z wierzchu parmezanem.