Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne danie na obiad.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 294
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 142
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 294
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 142
Składniki
Wykonanie: Łososia pokroić, skropić winem i odłożyć w chłodne miejsce na pół godziny. Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Odcedzić (odłożyć ½ szklanki wody z gotowania makaronu)Rybę odsączyć, oprószyć solą i pieprzem, ułożyć na blaszce wyłożonej folią aluminiową i wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni na 15 minut. Do makaronu dodać odstawioną wodę, wymieszać, wsypać posiekaną melisę, doprawić sokiem z cytryny i posypać żółtym serem. Wyłożyć na talerze i podawać z upieczonym łososiem.