Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
został mi makaron z poprzedniego dnia.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 891
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 190
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9299
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 891
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 190
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9299
Składniki
Na patelnię wlej dwie łyżki oleju do smażenia. Okrawki pokrój drobno i umieść na patelni. Podsmażaj na patelni przez kilka minut. Do miski wbij jajka. Wlej śmietanę. Wsyp pół płaskiej łyżeczki soli i pieprzu. Całość wymieszaj.
Na patelnię z okrawkami wrzuć makaron, wlej też płyn jajeczny. Mieszaj kilka minut na małym ogniu. Wyłóż na talerze. Posyp szczypiorkiem i pokrojonymi pomidorkami.