Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosto, aromatycznie, a przede wszystkim smacznie.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 858
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 147
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9266
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 858
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 147
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9266
Składniki
1. We wrzącej, osolonej wodzie ugotuj makaron al dente i odcedź, tak aby pozostał lekko wilgotny. 2. W małym rondelku doprowadź oliwę niemal do wrzenia, zdejmij ją z ognia i natychmiast wrzuć do niej czosnek, imbir, paprykę chilli oraz sól i dokładnie wszystko wymieszaj. 3. Przykryj rondel i odstaw na 3-5 minut, aby oliwa przeszła aromatem przypraw. 4. Podgrzej oliwę, polej nią ugotowany makaron i całość dokładnie wymieszaj. 5. Podawaj natychmiast na podgrzanych talerzach. 6. Smacznego.