Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z nadejściem jesieni coraz częściej sięgam po dania z dzieciństwa. W zaciszu domowym takie dania smakują najlepiej.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 327
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 167
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 55
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 327
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 167
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 55
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Ser przekładamy do miski i rozdrabniamy widelcem. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy cienko pokrojony boczek i smażymy do zrumienienia. Makaron odcedzamy wrzucamy do garnka, dodajemy ser i boczek. Doprawiamy solą i pieprzem.