Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubicie intensywny smak rybny, nie gardzicie makaronem i chcecie przyrządzić danie w przeciągu 20 minut, to z pewnością nie będziecie zawiedzeni. Potrawa przywodzi nadmorskie, letnie smaki. Ogromna ilość świeżej natki pietruszki, nadaje jej lekkości i świeżości.
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1075
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 151
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1075
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 151
Składniki
Zaczynamy od makaronu, ponieważ w tym samym czasie będziemy przygotowywać resztę. Przygotowujemy go wg przepisu (zmniejszamy o minutę), zawartego na opakowaniu. Do dużego, rozgrzanego rondla, wrzucamy fileciki i posiekaną szalotkę. Szybko podsmażamy, dodajemy pastę. W tym samym czasie makaron odcedzamy, dodajemy do anchovies, szybko mieszamy, dolewamy wodę (około 100 ml) z gotowania makaronu. Całość doprawiamy pieprzem. Podajemy z posiekaną natką pietruszki.