Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 96
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 567
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 96
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 567
Składniki
Pieczarki obieramy,kroimy je w kostkę ,to samo z cebulą smażymy na złoty kolor.Pomidory odcedzamy,sok zostawiamy a pomidory kroimy w kostkę.Parówki kroimy w pół plasterki i dodajemy do pieczarek.Smażymy.Dodajemy czosnek.
Kiedy parówki lekko się przypieką dodajemy cząstki pomidorów i pokrojona w kostkę paprykę.Podsmażamy 5 minut i zalewamy sokiem z pomidorów i szklanką rosołową.Doprawiamy do smaku i dusimy 15-20 minut.Dodajemy przecier pomidorowy,doprowadzamy do wrzenia i posypujemy odrobiną mąki żeby zagęścić sos.
Makaron gotujemy w wodzie z solą i olejem.Makaron wrzucamy do sosu.Możemy podawać posypane serem.
Smacznego:)