Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bałam się połączenia tych sosów ale wyszło wyśmienicie!!! To co miało być na 2 dni znikło w jeden:)
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 149
Polecam.
Odsłon: 236
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 75
...ale pyszny.
Odsłon: 181
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 149
Polecam.
Odsłon: 236
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 75
...ale pyszny.
Odsłon: 181
Składniki
Naczynie natłuścić i posypać lekko bułką tartą, żeby nie przypaliło sie później w piekarniku. Do naczynia wkładać pół ugotowanego makaronu na to mięso, reszta makaronu i pieczarki z cebulą. Zalać sosem carbonara rozrobionym 325 ml wody i śmietaną(ja użyłam z torebki żeby było szybciej). Posypać startym serem żółtym i zapiec w piekarniku ok. 25 min w 180 stopniach.
Smak mnie całkowicie zaskoczył, ale było przepyszne!!!! Składniki można modyfikować wg uznania i upodobania.
Smacznego!!!