Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron spaghetti podany z jajecznicą usmażoną z kiełbasą chorizo, cebulą i pomidorkami koktajlowymi.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 32
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 800
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 32
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 800
Składniki
Gotujemy makaron spaghetti według instrukcji na opakowaniu. W między czasie smażymy pokrojoną w półplasterki cebulę z plasterkami kiełbasy chorizo i połówkami pomidorków. Gdy cebula ładnie się zeszkli wbijamy jajka, doprawiamy do smaku, mieszamy. Ugotowany makaron spaghetti podajemy z usmażoną jajecznicą. Smacznego!!!